Advertisement

Laura Cosoi Mama - Laura Cosoi Cu Burtica La Vedere Nu M Am Preocupat Niciodată De Kilogramele Luate In Timpul Sarcinii Mamaplus : Laura cosoi este în culmea fericirii.

Laura Cosoi Mama - Laura Cosoi Cu Burtica La Vedere Nu M Am Preocupat Niciodată De Kilogramele Luate In Timpul Sarcinii Mamaplus : Laura cosoi este în culmea fericirii.. Cei doi mai au o fată de doi ani și două luni, rita. Laura cosoi este mama a două fetițe, rita și vera. A trecut repede timpul, iar laura cosoi se pregăteşte să nască al doilea copil! „bucurie nemărginită în familia noastră! „situația ne obligă să ne ascultăm și instinctul de mame.

Împreună cei doi au o fetiţă pe nume rita. Nu face excese şi are două mese. Laura cosoi, 38 de ani, a născut al doilea copil. Laura cosoi a obținut un rol în primul serial românesc de epocă, un proiect marca promance international, care urmează să fie difuzat în toamnă, la postul de televiziune acasă. Laura și soţul ei, cosmin curticăpean laura cosoi este în al nouălea cer de fericire.

De La Cine Mosteneste Laura Cosoi Frumusetea Vezi Cum Arata Parintii Celei Mai Sexy Femei Din Romania Adpm
De La Cine Mosteneste Laura Cosoi Frumusetea Vezi Cum Arata Parintii Celei Mai Sexy Femei Din Romania Adpm from www.agentiadepresamondena.com
Laura și soţul ei, cosmin curticăpean laura cosoi este în al nouălea cer de fericire. „când am aflat mi se părea o glumă proastă. La botez vor fi prezente numai cele. Nu face excese şi are două mese. Laura cosoi, 38 de ani, a născut al doilea copil. Are emoţii, dar speră să decurgă totul bine! Laura cosoi are două fetițe mici, născute la distanță de doi ani, pe care le crește alături de soțul ei. Actriţa a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume o fetiţă.

„când am aflat mi se părea o glumă proastă.

Profesoara ma batea cu o coarda plina de paiete. „bucurie nemărginită în familia noastră! Laura cosoi a devenit mamica in urma cu 11 luni si este fascinata de fetita sa, rita. Laura se simte binecuvantata pentru familia ei, care are acum 4 membri. Dar o sfatuieste zilnic, si chiar de mai multe ori in aceeasi zi, ceea. Proaspătă mămică, laura cosoi învață din mers anumite trucuri despre bebeluș și alăptat. Chiar ea a făcut anunţul, în urmă cu puţin timp, pe pagina laura cosoi şi soţul ei, cosmin curticăpean sunt căsătoriţi din 2015. Împreună cei doi au o fetiţă pe nume rita. Cei doi mai au o fată de doi ani și două luni, rita. „când o alăptez pe vera, retrăiesc momentele de început cu rita. Pe 8 martie, laura a postat un mesaj clar: Laura cosoi a devenit, în urmă cu puțin timp, mamă pentru a doua oară! Laura cosoi și mihaela bilic.

Noi vorbim foarte relaxat, in contextul. Pe 8 martie, laura a postat un mesaj clar: Profesoara ma batea cu o coarda plina de paiete. A reuşit, însă, să învingă boala. Evenimentul va avea loc în maramureș, astfel continuând tradiția, dat fiind că și prima lor fiică, rita a fost botezată în aceeași zonă a țării și va avea loc în cursul săptămânii viitoare.

Din Nou Mama Ce A Postat Laura Cosoi Pe Facebook
Din Nou Mama Ce A Postat Laura Cosoi Pe Facebook from i1.wp.com
Laura cosoi și mihaela bilic. Actriţa a adus pe lume o fetiţă, la o maternitate din bucureşti. Laura cosoi, 38 de ani, a născut al doilea copil. La botez vor fi prezente numai cele. Deocamdată, ei se descurcă perfect fără ajutoare. Laura cosoi este în culmea fericirii. Nu am mai postat de trei zile si abia acum am observat. Proaspătă mămică, laura cosoi învață din mers anumite trucuri despre bebeluș și alăptat.

Surorile orfane coplesite de cadouri.

Celebra vedetă urmează să fie mamă pentru a doua oară. Nu face excese şi are două mese. Dar nu este intotdeauna usor sa te descurci cu un copil. Laura cosoi și soțul ei sunt în focul ultimelor pregătiri pentru creștinarea micuței vera. Viata de mama solicitata ☺️ ma gandesc la voi. Împreună cei doi au o fetiţă pe nume rita. A reuşit, însă, să învingă boala. Laura cosoi, mamă și soție. Laura cosoi a recunoscut ca vrea sa aiba un copil. Cei doi mai au o fată de doi ani și două luni, rita. Deocamdată, ei se descurcă perfect fără ajutoare. Laura cosoi și mihaela bilic. Are emoţii, dar speră să decurgă totul bine!

Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și formează, cel puțin din declarațiile divei, o. Laura cosoi a deveni mamă pentru a doua oară! Deocamdată, ei se descurcă perfect fără ajutoare. Evenimentul va avea loc în maramureș, astfel continuând tradiția, dat fiind că și prima lor fiică, rita a fost botezată în aceeași zonă a țării și va avea loc în cursul săptămânii viitoare. Laura cosoi a devenit, în urmă cu puțin timp, mamă pentru a doua oară!

Laura Cosoi Cea Mai Buna Prietena A Mea Mama La Multi Ani Mamica Buna Si Frumoasa Te Iubim Mult Ligia Cosoi Alina Babcinetchi Mama Dragoste Aniversare Facebook
Laura Cosoi Cea Mai Buna Prietena A Mea Mama La Multi Ani Mamica Buna Si Frumoasa Te Iubim Mult Ligia Cosoi Alina Babcinetchi Mama Dragoste Aniversare Facebook from lookaside.fbsbx.com
Laura cosoi și mihaela bilic. A reușit, însă, să învingă nemiloasa maladie. Viata de mama solicitata ☺️ ma gandesc la voi. Profesoara ma batea cu o coarda plina de paiete. Actriţa a adus pe lume o fetiţă, la o maternitate din bucureşti. Laurei cosoi nu îi vine să creadă că lunile va deveni curând mamă pentru a doua oară, este însărcinată, dar are mare grijă la regimul său alimentar. Dar o sfatuieste zilnic, si chiar de mai multe ori in aceeasi zi, ceea. Mama laurei cosoi a vorbit, la lansarea cartii de bucate a actritei, despre relatia din ea si parintii lui cosmin, iubitul fiicei sale.

Laura cosoi și mihaela bilic.

820 912 tykkäystä · 33 501 puhuu tästä. Laura cosoi și mihaela bilic. Laura şi soţul ei, cosmin curticăpean au devenit părinți pentru a doua oară, ieri, în zi de mare sărbătoare. Laura cosoi a devenit, în urmă cu puțin timp, mamă pentru a doua oară! Nu am mai postat de trei zile si abia acum am observat. Dar o sfatuieste zilnic, si chiar de mai multe ori in aceeasi zi, ceea. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și formează, cel puțin din declarațiile divei, o. Proaspătă mămică, laura cosoi învață din mers anumite trucuri despre bebeluș și alăptat. Chiar cu puţin timp înainte a naşte, laura cosoi spunea că abia aşteaptă momentul în care o va putea strânge în braţe pe noua membră a familiei. Laura cosoi are două fetițe mici, născute la distanță de doi ani, pe care le crește alături de soțul ei. Mama laurei cosoi a vorbit, la lansarea cartii de bucate a actritei, despre relatia din ea si parintii lui cosmin, iubitul fiicei sale. Este primul copil al vedetei. Laura cosoi, mamă și soție.

Chiar ea a făcut anunţul, în urmă cu puţin timp, pe pagina laura cosoi şi soţul ei, cosmin curticăpean sunt căsătoriţi din 2015 laura cosoi. Laura cosoi și soțul ei sunt în focul ultimelor pregătiri pentru creștinarea micuței vera.

Posting Komentar

0 Komentar